مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه پروانه کسب برای متهم

با سلام. برادرم را یک ماه پیش به جرم سرقت دستگیر کردن. حال نامه ای که از دادگاه برای او آمده. شاکی نتوانسته همه اموال مسروقه را به گردن برادرم بندازه و فقط قسمتی از اموال مسروقه به گردن برادرم هست. الان برای آزادی اش پروانه کسب یا فیش حقوقی میخوان.
حالا که میزان مال سرقت شده تعیین شده چرا خسارت نمیگیرن و برادرم را آزاد کنند و چرا پروانه کسب میخواهند؟
گر پروانه کسب بزاریم ممکن است بعدا برای صاحب پروانه کسب مشکلی پیش آید؟
ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برادر شما جرم انجام داده و باید ابتدا رسیدگی دادگاه تمام بشود و سپس برای برادر شما ، مجازات تعیین بشود هم مجازات حبس دارد هم رد عین مال دارد
و اگر بعد از صدور حکم قطعی ایشان برای اجرا حکم ، حاضر نشوند محکوم به ، از ضامن اخذ خواهد شد

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

بازپرس ویادادیار صرفاً در خصوص مجرمیت یا عدم مجرمیت اظهارنظر می‌کند و دادستان کیفرخواست صادر میکند بنابراین تعیین مجازات و صدور حکم از وظایف دادگاه کیفری دو شهرستان ج بوده و از حیطه اختیارات دادسرا خارج است ضمن اینکه تا زمانی که رای دادگاه قطعی نشود رد مال و تحمل مجازات قابلیت اجرا ندارد
لازم به ذکر است شما در هر له‌ای از دادرسی می‌توانید