مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام. پدر بنده در سال 1384 فوت شده و بعد از فوت انحصار وراثت انجام شده که مشخص شده فرزندان چه نسبت ارث بگیرند و به مادرمان وکالت تام دادیم. ولی ارث به طور قانونی به فرزندان ثبت نشد. در میان یکی از فرزندان پسر فوت شده. آیا به ایشان ارث تعلق میگیرد با این که باید ارث میگرفت ولی فوت شده؟ نحوه ارث دادن به فرزندان این مرحوم چطوری هست؟ چون مادرمان زنده می باشد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر آن برادر بعد از فوت پدرتان فوت کرده ، قطعا نامش در انحصار ورثه آمده است. بله ایشان از می برد ولیکن بر ای ایشان نیاز به انحصار وراثت هست. سهم الارث ایشان به فرزندان و همسرش و در کل به ورثه ایشان میرسد