مشاوره حقوقی رایگان - تقلب در تقسیم ارث

سلام قطعه زمینی تجاری و مسکونی داشتیم ارث مادری دو برادرم بایک قولنامه فروش که در آن نام من و خواهرم را هم جزو فروشندگان ثبت و از ما امضاء هم گرفتند از مراحل قانونی فقط انحصار وراثت و مالیات بر ارث انجام شده حتی تقسیم نامه عادی ارث هم نداریم حالا متوجه شدیم از قطعه تجاری که سهم هرنفر به اندازه 2مغازه بوده را همه را فروخته اند من فقط جهت پرسش نزد یک قاضی حقوقی رفتم و ایشان فرمودند حتی اگر همان قولنامه را امضاء هم کرده باشم ولی باید فروشنده وجه خرید زمین ها را نسبت به سهم هرشخص وارث به آن وارث پرداخت و رسید دریافت کند و من میتوانم تقاضای افراز و حکم قلع و قمع نمایم آیا چنین امری واقعیت دارد ضمنا یکی از برادران از نظر شناسنامه ای فرزندخوانده خانواده دیگری هستند. که از آنها هم بصورت غیر رسمی ارث گرفته است آیا میشود یک شخص از دو فامیل بصورت قانونی ارث ببرد تمام زندگی و آینده من به طرح دعوای صحیح بستگی دارد چون شنیده ام باید بسیار دقیق دادخواست نتظیم شود تا دعوا رد نشود. بنده ساکن نگین شهر استان گلستان هستم. و متاسفانه وکلای این منطقه این پرونده ها را یا تاکنون نداشته اند یا انهایی هم که مدعی تجربه در این خصوص هستند مبالغ زیادی برای ملکی که کلا به یکصدو پنجاه میلیون هم نمیرسد برای حق الوکاله درخواست کردند سپاسگزار خواهم شد راهنمایی کنید که سوالات من را پاسخ دهید.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
فرزند خوانده ارث نمیبرد و بعد اینکه با وصفی که شما توضیح دادهاید مستحق مطالبه مبلغ مال فروش رفته هستید ولی چنانچه مالی غیر از آنچه که در قولنامه بوده به فروش رفته است میتوانید به اتهام فروش مال غیر شکایت کیفری نمایید