مشاوره حقوقی رایگان - سند صوری

سلام
شخصی برای گرفتن وام مسکن، از من خواسته سند خونه ام رو به نامش بکنم.
و یک دست نوشته با امضای من و خودش و یک شاهد، به من بده که این سند به صورت صوری و دریافت وام به نام ایشون شده و قراره که بعد فک رهن، سند به نام من برگرده.
آیا این فرد می‌تونه بعداً ادعای مالکیت بکنه و خونه رو بهم برنگردونه!؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام
بعد از تنظیم سند، دولت و قانون کسی که سند به نام او باشد مالک می شناسد و اینکه اگر سند را بعدا به نام شما نزند شما باید در روند طولانی قضایی با مشکلات زیاد ، انتقال سند که بصورت صوری را ثابت کنید و سند را باطل کنید