مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

با سلام
من چند وقت پیش یک پراید خریدم که یکی از دوستانم به من معرفی کرده بود. این ماشین هفت بار به صورت قولنامه ای خرید و فروش شده ولی تعویض پلاک نشده است. هم صاحب سند و هم آخرین نفری که ماشین را به صورت قولنامه ای خریده هر دو از آشنایان دوست من هستند. موقع خرید ماشین من فقط پول را واریز کردم و نه صاحب سند و نه صاحب ماشین را ندیدم و صحبتی نداشتیم. سند و برگه سبز و کارت ماشین هم گم شده و قرار شد دوست من پیگیری کند تا در عرض چند روز مدارک ماشین را بگیرند و به نام من بزنند اما در حال حاضر دوستم جواب تلفن نمی دهد و من به صاحب ماشین و صاحب سند دسترسی ندارم و هیچ تلفنی از ایشان ندارم. از طرفي تصادف کردم و ماشین در پارکینگ پلیس است ولی بدون برگه سبز ماشین آزاد نمی شود.
ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

متاسفانه اقدامات شما خارج از عرف و روال خرید فروش بوده که منجر به ضرر و زیان شده است
در صورتی که مشخصاتی از مالک و فروشنده که پول به حساب ایشان واریز شده است دادخواست اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند بدهید