مشاوره حقوقی رایگان - توافقات زوجین پس از رای دادگاه

با سلام چنانچه رأی بر طلاق توافقی صادر شود آیا زوجین می‌توانند در دفترخانه توافق جدیدی مازاد بر حکم دادگاه بنمایند لطفاً مستند به قانون و در صورت وجود رای وحدت رویه منبع آن ذکر شود ممنون

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
هر توافقی بعد از رای امکان‌ پذیر است‌ در قالب‌ عقد صلح

بهمن  هاشمي

جناب آقای بهمن هاشمي :

سلام ملاک توافق همان است که در رای دادگاه اماده است.مگر با توافق هندیگر و با رضایت شروط جدیدی در دفتر خانه در خصوص مالی و غیره فی ما بین همدیگر بکنند و مطابق ماده 10 قانون مدنی .ولی اجباری جهت مذیرش شرایط جدید نسبت هیچ کدام زوجین نمی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دوتانون راضی بشوید به سر دفتر بگید اضافه می کند