مشاوره حقوقی رایگان - سفته بابت حسن انجام کار

سلام وقت بخیر، بنده حدود 7ماه تو یه شرکت پخش قطعات موبایل مشغول بودم. از اولین روز به کارفرمام گفتم که قرارداد بنویسیم ولی ننوشت و بابت ضمانت 10 میلیون سفته ازم گرفت و من تمام مشخصات سفته رو پر کردم خواستم بنویسم بابت حسن انجام کار کارفرمام گفت لازم نیست اونو بنویسی منم ننوشتم. الانم از اون کار تسویه کردم ولی مدارکم نمیده و سفته رو گذاشته اجرا
الان من چی کار کنم. ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. ابتدا از طریق اظهارنامه مطالبه کنید در غیر این صورت به اتهام خیانت در امانت از ایشان شکایت کنید.