مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبرداري مالي

با سلام ؛
بنده به حساب يك خانوم مبلغي واريز كردم كه قرار بود در مقابل آن مبلغ دريافتي خدماتي به بنده ارائه دهد ولي نه اينكه خدماتي ارائه نكرد بلكه پول بنده را نيز برنگرداند. و پول را نيز از طريق درگاه خود پرداز كارت به كارت كردم. حال هم شماره حساب آن فرد و هم نام صاحب حساب را دارم و شماره تلفن آن فرد . ميخواستم ببينم ميتوانم از آن شخص شكايت كرده و پول خود را بگردانم. من تبريزم احتمالا آن فرد در شهرستان يا استان ديگري اسكان داشته باشد. ممنون ميشم در اسرع وقت مرا راهنمايي كنيد. با تشكر

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
بله امکان شکایت دارید ولی قبل از اقدام با وکیل مشورت بفرمایید

رضا احسانی

جناب آقای رضا احسانی :

سلام
بله با عنایت به اینکه طبق ماده 265 از قانون مدنی اصل بر عدم تبرع میباشد به این معنی که اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون انکه مقروض به ان چیز باشد میتواند استرداد کند .
میتوانید علیه وی دادخولست مطالبه وجه را به دادگاه تقدیم کنید .