مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن مدارک ملک برای تقسیم ترکه

درود ... دایی بنده مدارک یک خانه نسق را نزد خود مخفی کرده است ... لطفا بگویید من برای دادخواست تقسیم ترکه از اموال پدر بزرگم چه صورت اموالی را باید ذکر کنم ... ایا با استشهاد محلی یا با ذکر نوشتن خط ثابت تلفن یا کد پستی یا امتیازات دیگر در صورت اموال و مخفی کردن نسق توسط یکی از ورثه دادگاه حکم بازدید از محل را میدهد ؟ انحصار وراثت هم انجام دادم و جز وراث هستم چون مادرم بعد از پدر بزرگم فوت کرده است

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

درود بر شما
دوست عزیز نسق ارتباطی به منزل مسکونی ندارد
نسق نمی تواند کد پستی داشته باشد.
نسق حق زارع است برای زراعت در زمینی که مالک آن خودش نیست.
شما می توانید ملک و مشخصات آن را اعلام و تقضای استعلام از دادگاه بنمایید.