مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت و افترا در رایانه

سلام و عرض ادب ببخشید مزاحم شدم ، بنده 4 آبان ماه به پلیس فتا خوی به جرم نشر اکاذیب رایانه دعوت شدم که استوار ... به پرونده رسیدگی می کردن یک جیمیل و یک اکانت اینستا گرام بهم نشون دادن که من سایت همسریابی مشخص نیست کدوم سایت همسریابی عکس و شماره تلفن شوهر خواهر سابقم پخش کردم تو اینستاگرام و از خوی با اراذل و اوباش تهران زنگ می زنم شب ساعت 3 نصف شب به تهران برین خونه خواهر شوهر سابقم بگین مکان آماده هست بیا بریم، اصلا من این کار نکردم تو پلیس فتا خوی اصلا گردن نگرفتم ولی با تهدید آقای ... تو دادسرا مجبور به اعتراف شدم الان سه ماه هست آقای ... به خاطر فساد اخلاقی از پلیس فتا اخراج شدن و همکاری شدید هم با شوهر خواهر من خانم ... و آقای ... داشتن، دادگاه من ماه قبل بود به خاطر نبود قاضی شعبه به 21 این ماه افتاده ازتون تقاضا دارم چه لایحه برای دفاع از خودم پیش قاضی کنم در صورتی مدارک هست فقط متن لایحه نمی دونم چطور بنویسم و ادعا خودم ثابت کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

ميلاد  مردانی اقدم

ميلاد مردانی اقدم :

سلام،نوشتن لایحه به طور صحیح نفش بسیار مهم و‌تعیین کننده ای در سرنوشت پرونده شما خواهد داشت اما اخراج فرد موردنظر امید تازه ای برای نجات شماهست،در صورت ازوم تماس بگیرید