مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

من یک پسر 17 ساله هستم و شخصی به من حس داره و از اون جایی که فکر میکنه من چیزی بلد نیستم میخواهد که آرام آرام جلو برود و من حتما مطمئنم نیت او بد است من امروز هم از آن شخص ویسی گرفتم که او مرا بوس کرد و در آن لحظه میگوید که گردنت را شل کن از چی میترسی آیا میشه با این مدرک از او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام.توصیه میکنم از چنین شخصی دوری کنید و تمامی ارتباط خود از جمله تماس تلفنی یا پیامک یا شبکه های مجازی قطع کنید و در لیست سیاه قرار دهید.چنین عمل شنیعی بسیار در آینده شما و در بحث روحی و روانی تاثیر بدی خواهد داشت.خوشبختانه انسان باهوشی بودید که به این نتیجه رسیدید و از قصد شوم آن شخص مطلع شدید.در این خصوص دادگاه یا دادسرا نمیتواند کمک به سزایی به شما بکند بنابراین بهترین راه قطع ارتباط می باشد.موفق باشید