مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

من کنکوریم و با یک معلم خصوصی در کلاس درس میخاندم بعد از پیشنهادای دوستی که این اقا داد و من رد کردم صب جمعه به قصد تجاوز گردنم را کبود کرد و من هم گریه میکردم و نمیدونستم چکار کنم
روز قبل این اتفاق من با دوست پسرم قرار داشتم و عکس ها را برای دوستم فرستادم اما دوستم عکسا ها را برای معلم متجاوز فرستاد با اینکه در کلاس او را هم اذیت میکرد . اول معذرت خواهی میکرد اما با داشتن این عکسا انکار میکنه و میخاد گردن دوست پسر من بندازه
او معلم اسم و رسم داری است و کسی باورش نمیشود این کارر ا بکند و ابروی من درخطر است و من حرفها و پیشنهاد ها را بخاطر پدرم که نبیند پاک کردم و مدرکی نداریم
لطفا بگید چکار کنیم؟ چطور اثبات کنیم که پرونده نشه برای من؟
میتونیم اثبات کنیم؟
چطور جلوی قضیرو بگیریم تا دیگه کسی نفهمه چون شهرستان کوچیکه...

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دوست شما حاضر است شهادت بدهد که قبلا با ایشان هم رفتارهای غیر اخلاقی داشته است ممکن است راه اثباتی وجود داشته باشد . تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت و پیگیری شما نتیجه ای نخواهد داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام به نظر شکایت و پیگیری شما نتیجه ای نخواهد داشت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به نظر شکایت و پیگیر شما نتیجه ای نخواهد داشت

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ادله کافی وجود نداره

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام پس بشما تجاوزی نشده و دخولی صورت نگرفته ست و فقط گردنتان را کبود کرده؟ اگر بله که شما حق طرح شکایت ضرب و جرح عمدی را دارید و در نهایت اگر اثبات کنید وی محکوم بپرداخت دیه میشود انهم در حد ارش کبودی ولی درباره تجاوز ابدا شکایت شمابهیچ نتیجه ای نمیرسد چون تعرضی اتفاق نیفتاده ست و ایشان حق طرح شکایت اعاده حیثیت علیه شمارا دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد تجاوز شکواییه شما رد میشود ولی در مورد ضرب وجرح میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دلیل کافی برای اثبات قضیه ندارید.در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیریدموفق باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت برای شکایت باید ادله کافی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید از معلم تان شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت . به شلاق محکوم خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت ضرب و جرح با مراجعه به پزشکی قانونی و عکسهای مربوطه می توانید اقدام نمایید به شهادت دوستتان نیز می توانید استناد نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با شهادت شهود می‌توان بنظر اثبات کرد ادعای خویش را

زیرا اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و