مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در نکاح

سلام خسته نباشید ببخشید بنده برای فسخ نکاح از زوجه شکایت کردم ایشان دوبار قبل از عقد به علت تومور مغزی عمل کردند و این موضوع را به بنده نگفتند که پس از عقد نیز یک عمل داشتند که بنده آن زمان متوجه بیمار بودن ایشان شدم در جلسه ی رسیدگی دادگاه رد دادخواست کردند چون پزشک قانونی گفتند در زمان عقد بیماری محرز نیست اما در جلسه ی تجدید نظر به علت اینکه زوجه گفته من کم پشتی موی سر را در زمان خواستگاری اعلام کردم اما بیماری خود را اعلام نکردم چون سالم بودم دادگاه تجدید نظر حکم به فسخ نکاح به علت تدلیس دادند چون سلامتی را جزو ارگان اصلی برای ازدواج دانسته اند اکنون زوجه فرجام خواهی کرد میخواستم بپرسم آیا ممکن است که دیوان عالی دادنامه ی تجدید نظر را رو کند؟

پاسخ ها :

شارخ عطایی کشکولی

شارخ عطایی کشکولی :

دوست عزيز ديوان فقط به مقررات شكلي توجه ميكند اگر روند دادرسي درست باشد احتمال نقض بسيار ضعيف است