مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه چک

یه چک برگشتی از سال 90 دارم همان زمان شکایت کردم و الان سال 99 منجر به رای شده و طرف رو ملزم به پرداخت کردن و 2سال زندان
سوالم اینجاست
چگونه برای تاخیر تادیه اقدام کنم ؟
یکی میگه شورای حل اختلاف ، یکی میگه برو دفتر خدمات قضایی پیش هر کدوم هم که رفتم پاسخ درستی و اقدامی صورت نگرفت
لازم به ذکره که طرف الان زندانه و پرداخت نکرد و 2 سال حبس رو کشید پول من چی میشه
لطفا راهنمایی کنید که چگونه اقدام کنم تا به حقوق قانونی خودم برسم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به نظر می‌رسد شما از طریق شکایت کیفری اقدام کرده اید که در این صورت نتیجه جز رد اصل مال و حبس نخواهد بود لازم است جهت مطالبه خسارت تاخیر تادیه با ارائه دادخوات از طریق دفاتر خدمات اقدام کنید