مشاوره حقوقی رایگان - اقساط وام

سلام خسته نباشید من همسرم ضامن همسر سابقشون شدن. حساب همسرم رو مسدود کرده بودن و ما وام رو تسویه کردیم و از ایشون شکایت کردیم. همسر سابقشون یه توافق نامه طلاق اوردن که پیش وکیلشون که بند8 نوشته بود که همسرم باید اقساط وام رو پرداخت نمایند. حالا همسرم با دایشون تو سازمان ثبت اسناد سند وکالت نامه امضا کردن که تو این وکالت نامه حرفی از وام نیومده و حتی تو طلاق نامه هم نیومده. الان میخواستم بپرسم کدوم مدرک قانونی هستش. ایا همسرم باید اقساط رو پرداخت میکردن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله باید پرداخت کند البته بستگی به متن و الفاظ توافق نامه دارد