مشاوره حقوقی رایگان - می خواهم تحت پوشش بیمه و حقوق پدرم بشوم

اول ابان 99 اقدام کردم برای اینکه تحت پوشش بیمه و حقوق پدرم بشم پدرم سرهنگ بازنشسته و جانباز بودن الان چهار ماه گذشته ولی هیچ خبری نشده میرم کانون بازنشستگان هیچ جواب نمیدن میگن پیام بهت میدن ممکنه اصلا بهت تعلق نگیره سوال من اینه ایا در چه صورت حقوق پدرم به من تعلق نمی گیره من تمام مدارک و طلاق نامه و استعلام همه رو تقدیم کردم پنجاه و چهار سالمه هیچ حقوقی ندارم هیچ بیمه ای ندارم خانه و ماشین هم ندارم

پاسخ ها :

قرار گرفتن تحت پوشش بیمه پدر دریافت مستمری پدر توسط دختر مطلقه مستمری بازماندگان مستمری