مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک

چند سال پیش موتورسیکلتم را به شخصی فروختم ولی اکنون بعد از گذشت چندین سال وی اقدام به تعویض پلاک نکرده و من هم اطلاعی از محل سکونت وی ندارم سند موتور هم به نام من است چکار باید بکنم می ترسم کار خلافی با پلاک من انجام دهد و من را گرفتار کند

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواستدفک پلاک به طرفیت وی بدهید و در صورتی که ثنا نداشته باشد او را مجهول المکان معرفی تا از طریق نشر آگهی به وی ابلاغ شود