مشاوره حقوقی رایگان - پنجره مشرف به همسایه

با سلام و عرض ادب
سوالم این است که من یک واحد 36 متری دارم که هیچ پنجره ایی ندارد جز هواکش کوچک در بالاترین نقطه دیوار نزدیک سقف در ضلع غربی، الان میخواستم ببینم آیا قانونی هست که این اجازه رو به من بدهد که از سمت جنوب واحد که دیوارش مشرف به ساختمان همسایه است پنجره ایی یا حداقل هواکش افقی باریکی جهت تبادل هوا و نور باز کنم ؟ اما ترجیحا دنبال این هستم که بشود پنجره ایی باز کرد. ضمنا خدمتتان عرض کنم که ضلع غربی ساختمان هم به حیاط بزرگ یک مجتمع بزرگ مشرف هست که دید به داخل مجتمع بزرگ ندارد آیا امکانش هست از این ضلع اقدام به زدن پنجره نمود؟ ممنون میشم پاسخ سوالم را بدهید.

با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
با توجه به ماده ١٣٠ قانون مدني شما زماني ميتوانيد اقدامات فوق الذكر را انجام دهيد كه همسايه به شما اين اجازه رو بدهد
باتشكر