مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و حبس توسط خانواده

سلام همسره بنده یک ماهه به منزل پدری رفته و اکنون که میخاد برگرده برادر و مادرش اجازه نمیدن و تویه خونه حبسش کردن اظهارنامه هم براش فرستادم ولی گوشیه موبایلشم گرفتن ازش میتونم از دسته برادر و مادرش شکایت کنم با توجه به اینکه گفته به قاضی میگم حبسم کرده بودن در ضمن پیامکهای قبل که گوشی داشته هم هست که گفته حبس شدم

پاسخ ها :

رومينا  رحماني

رومينا رحماني :

استان :

باسلام شما اول اظهارنامه قانونی مبنی بر تمکین عام و خاص بدید بعد دادخواست تمکین خاص و عام بدیدو زوجه موظف به تمکین است در صورت عدم عذر قانونی

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

نیاز به شکایت نیس شما فقط اظهارنامه تمکین و بعد دادخواست تمکین می‌دین