مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده

سلام
پدر و برادر همسر من اومدن زن و جهیزیه و کامل وسایل زندگیه منو در نبود من بردن و الان زن منو حبس در خانه داداشش و گرفتن گوشیش و اجبار به گرفتن طلاقش دارن میکنن چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

سلام علیکم از دادگاه خانواده تقاضای الزام به تمکین خانم را بکنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدتی صبر کنید و با همسرتان صحبت کنید اگر قصد بازگشت به منزل مشترک را داشته باشد به هر نحوی که شده بر می گردد.
اگر قصد ادامه زندگی نداشت دادخواست الزام به تمکین بدهید.
در خصوص وسایل زندگی نیز نسبت به وسایلی که متعلق به شما است می توانید دادخواست استرداد مال منقول بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاضای الزام به تمکین خانم را بکنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از دادگاه خانواده تقاضای الزام به تمکین ا بخواهید