مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به زور و درگیری همسرم و برادرم و باجناق با همدستی کمپ برای ترک اعتیاد

سلام من اعتیاد داشتم ولی تو خونه ترک کرده بودم ولی همسرم با همدستی برادرم و باجناق من 3نفر که خودشونو مامور اطلاعات معرفی کردن اومدن تو راه پله خونه من چون دیدم غریبه هستن بهشون گیر دادم بعد شدن 3نفر با زور و درگیری زیاد دست و پای منو بستن و بردن کمپ ترک اعتیاد و 63 روز منو اونجا نگه داشتن بگذریم که انجا شکنجه های روحی و جسمی دادن به جرم ادم ربایی شکایت کنم

پاسخ ها :

بردن به کمپ ترک اعتیاد با توسل به زور درگیری کمپ ترک اعتیاد