مشاوره حقوقی رایگان - در مورد جرم زورگیری بردن اجباری به کمپ ترک اعتیاد بدون اطلاع خانواده

سلام بوده منزل یکی از فامیل مهمان بودن 3نفر وارد شدن و مرا سر سفره بلند کردن به زور انداختن توی ماشین به شهر دیگری منتقل کردن درب کمپ رسیدیم گرفتن از این کمپ امدیم بنده است گرفتن منفی مسئول کمپ میگه به ما گفتن نگرش دارین شخصی که معرفی شده بود از خانواده نیست اون 3نفر هم هیچگونه دستور یا حکم قضایی نداشتیم حتی با اسرار بعد از 2روز به خانواده اطلاع دادن با توجه به دروغهابی که به همسرم گفتن و داشتن بچه کوچک و بیماری کرونا و بعد مسافت همسرم فقط تلفنی با انها مخالفت نمود که اهمیت ندادنن و بیست روز نگرم داشتن بنده هم ملاقات ممنوع و تلفن ممنوع بودم بنده مسئول اداره ای بودم 11ماه است که بازنشست شدم و نزد فامیلها به صبوری و کم حرفی معروف بودن طی این مدتی دچار مشکل روح شدمو تحت درمانم. متشکر از راهنمایی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از انهایی که با زور شما را بردن کمپ و مسئول کمپ شکایت ادم ربایی و بازداشت غیر قانویی بکنید