مشاوره حقوقی رایگان - غرامت وجانبازی درحین خدمت سربازی

سلام بنده درحین خدمت وبا توجه به پوشیدن جلیقه های ضد گلوله که حدود 14کیلو گرم می باشد دچار آسیب دیدگی کمر L4وL5 شدم البته این موضوع به مرور زمان اتفاق افتاده بود که یک دفعه درد شدیدی گرفت و شخصا به بیمارستان مراجعه کردم ودکتر برام ام آر آی نوشت وپس از بررسی یه نامه نوشت که معاف از کارهای سنگین وایستادن زیاد وبنده نامه را به کمیسیون پزشکی نبردم وآن را به فرمانده گردان دادم وبدون اینکه اعتنایی کند نامه را در پرونده من قرار داد و دوباره از من پست کشید ومن آن نامه را قبلا در بهداری یگانمان ثبت کرده بودم ونمیخواستم آن را پیگیری کنم ولی چون دردم بیشتر شده دیگر تحملش را ندارم چه کاری باید انجام دهم.؟؟؟ درضمن بنده واریکوسل هم گرفتم که دکترم گفت نیازی به عمل ندارد وهر یکسال یکبار باید آزمایش اسپرم بدم. لطفا راهنماییم کنید...

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این موضوعات ارتباطی به خدمت ندارند.شما بابت کمر در می توانیذ به بهداری خدمت مراجعه ومجوز معاف از رزم ونگهبانی بگیرید.یاالله