مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام و خسته نباشید، آیا اگر شخصی از اقوام من کارمند قوه قضائیه باشد میتواند به اطلاعات شکایتی که من سال گذشته از فردی داشتم و در سامانه ثنا پیگیری و مختوم شد دسترسی داشته باشد؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام.اینکه چه پرونده هایی بنام اون شخص ثبت هست میتواند که رویت کند ولی نسبت به روند پرونده ها خیر

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام خیر بدون داشتن کد ملی و رمز شخصی و رمز موقت نمیتواند مگر اینکه کارمند خود شعبه رسیدگی کننده به پرونده باشد که در آنصورت به اقتضای کار خود دسترسی دارد.

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

خیرمگریوزروپسوردشماراداشته باشدکه امکان ندارد.09121022422ظریفی