مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت

با سلام و خسته نباشید. خیلی ممنون از وکلای محترم وبسایت دادراه.
به همسر بنده اتهام دزدی توسط افسر کلانتری زده شده آن هم دزدی وسایل و ابزار کار همسرم که از ماشین برداشتند. گفتند 2 شاکی دارد، شوهر بنده هیچ سوء سابقه ای ندارد و خدا میدونه این وسایل رو به سختی گرفتیم. پرونده از مهرماه 99 در جریان هست و بازپرس دائم به دلایل مختلف عقب میندازه. بعد از زیر و رو کردن خونه تونستم فاکتور یکی از دستگاه ها رو پیدا کنم که سنگ فرز هست اون رو بردم نزد بازپرس. الان در ثنا همسرم دیدم وقت نظارت به دلیل ضرورت اخذ توضیح از طرفین به تاریخ 11/21 تعیین گردید. در همین تاریخ ما امید به منع تعقیب داشتیم ولی دوباره به دلیل عدم وصول نتیجه از طرف ضابطین به تاریخ 12/2 تعیین گردید. علت این همه کش دادن پرونده از مهرماه به بهانه مختلف چیست؟ سنگ فرز و جعبه ابزار بوده استشهادیه محل کسب جمع کردیم که شوهر من 7 سال کارش خدمات فنی هست و این وسایل متعلق به کار هست و در آخر تا به حال هم هیچ ابلاغیه و احضاریه برای همسرم نیومده. الان چی میشه؟ چی کار کنم بتونم وسایل رو بگیریم؟ چرا با استناد به فاکتور خرید و استشهادیه، باز هم بازپرس پرونده رو عقب انداخت؟ در صورتی که شاکی ها تا به حال هیچ مدرکی ارائه نداده اند؟ ممنونم.

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

سلام
روال کار به همین صورت هست ، رسیدگی به پرونده طول میکشه و تحقیقات و اقدامات قضایی زمانبر هست ، شاید 6 ماه دیگر هم طول بکشه ، منتظر اخطاریه دادگاه باشید
البته توجه کنید که از طریق پیامک و در سامانه ابلاغ ثنا اخطاریه میاد .
دادسرا تحقیقات لازم رو انجام خواهد داد و در صورتی که جرم ثابت نشه قرار منع پیگرد صادر میشه و میتونید وسایلتون رو پس بگیرید .