مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین لیزینگی

با سلام. ماشینی خریداری کردم.. فروشنده با همکاری بنگاه دار توانستن بدون اطلاع من ماشین لیزینگ بهم بفروشن.. و بابت سند 15میلیون نگه داشتم که قرار شد زمان تنظیم سند بهش بدیم که تو قولنامه نوشته شده بود. که مسؤل بنگاه ی چک هم ازما گرفت بابت سند امانت.. ولی بعد که متوجه لیزینگ شدم. و تهدید به شکایت کردم. گفتن اگه شاکی بشی هم 15میلیون زمان تنظیم سند باید بدی هم چک 15میلیون به شخص دیگه واگذار میکنیم که به جای 15م 30میلیون باید بدی.. که خلاصه چک دادن به برادر بنگاه دار برگه کرده.. نمیدونم چکار باید بکنم.. ممنون که اگر کمکم کنید..

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام اگر در قولنامه امنی بودن چک ذکر شده شکایت خیانت در امانت

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام آنچه که شما ذکر می کنید خیانت در امانت است