مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام چک من به مبلغ 8 میلیون برگشت خورده و بر روی چک اقدام قانونی صورت گرفته من با طلبکار صحبت کردم که در دو قسط بدم ولی نمی دانم میان من و طلبکار باید صورتجلسه نوشته شود و که دوباره اقدام قانونی بر روی چک صورت نپذیرد. با تشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام بهترین حافظه ها با کوچکترین موضوع فراموش کار میشوند پس بهتر است هر توافقی مکتوب باشد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

صورتجلسه مانع از اقدام قانونی ایشان نمیشود مگر اینکه در آن متعهد شوند که تا مدتی اقدامی انجام ندهند

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. صورت جلسه ای که تنظیم میکنید باید به امضای شما و ایشان برسد و قید کنید که تا زمان مشخص شده اقدام قانونی جهت مطالبه وجه چک نکنند.