مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث بدون انحصار وراثت

سلام و ایام به خیر
ایا وراث (وراث 6 برادر می باشند) یک مرحومی مادر خانواده ، می توانند بدون انحصار وراثت اموال مادر خود را که تنها 2 دنگ از یک اپارتمان 60 متری می باشد با توافق بین خود به یکی دیگر از وراث که صاحب 4 دنگ دیگر همان اپارتمان می باشد در محضر به نام او کنند

لازم به ذکر است که مادر خانواده این 2 دنگ را 8 سال قبل بخشیده بوده است و فقط در محضر به نام نکرده بوده است و برای همین 5 برادر دیگر چون خود شاهد هستند همه موافق این واگذاری هستند .
هدف این است که برای هیچی انحصار وراثت انجام ندهیم.
ممنون از پاسخ شما عزیزان

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

برگه انحصار وراثت لازم است چون نشانگر وراث و‌تعداد انهاست