مشاوره حقوقی رایگان - ارثی که بدون انحصار وراثت تقسیم شده

سلام وخسته نباشید . ما از ملک پدر بزرگ مادری که داریم. ووراث دوبرادر ودوخواهر هستن،بخاطر اینکه مادر بزرگم بایکی از پسر ها زندگی میکرد همه زمین ها رو دادن به ایشون تا زمانی که مادر بزرگم زنده هست خرج مخارجشو تامین کند ،حالا بعد از گذشت حدودا 30سال که مادربزرگ به رحمت خدا رفت ،و وراث درخواست کردن وجوابی نشنیدن ،همه دست به شکایت زدن و چون زمین در سه نقطه بود، وحدود 30هزار متر بود همون زمانی که مادر بزرگ زنده بود چون مستاجر بودن 15هزار متر فروخته شد که خانه خریدن ولی به نام پسر که جمعش میکرد، حالا زمین در دو جای که قیمت هرکدام مثال یکی متری یک ملیون ودیگری چون نزدیک به بافت بود متری4 ملیون هست حالا برادر از کل ارث از زمین 4ملیونی 10هزار متر با وکیل گرفته ویک خواهرم 5هزار متر از زمین دیگری ودیگه زمینی نمونده که من بگیرم ،حالا تکلیف من چیست ،وباید از چه راهی وارد شوم. ممنون و تشکر.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

انحصار ورثه کنید وسپس دادخواست تحریر ترکه وتقسیم ترکه بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پاسخ سوال شما نیاز به بررسی جزئیات بیشتری دارد تا بتوان با پاسخ صحیح از اتلاف وقت و هزینه شما جلوگیری کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند
و سپس دادخواست تقسیم ترکه را
به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مورد شما بایستی دقیقتر بررسی گردد تا راهکار مناسبتری ارائه شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید
بدیهی است
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد