مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو چپی

سلام. حدود دو ماه پیش یک پژو پارس مدل 93 به قیمت 130 میلیون به عنوان دو لکه رنگ جزئی خریداری نموده ام که قولنامه دستی در منزل فروشنده نوشتیم و اون موقع خودرو رو برای کارشناسی نبردم و الان که به پول نیاز داشتم میخواستم بفروشم. ماشین رو بردم بنگاه، بنگاه گفته ماشین چپی و تمام رنگ هست و شاسی ماشین هم ضربه خورده و کارشناسی هم بردم دیدم درست گفته. ماشین چپی و تمام رنگ هست و گفته قیمت خودرو حدودا 70 تا 75 میلیون هست و احضاریه فسخ برای او فرستادم که بیاد فسخ کنه و زیر بار نرفته و میگه میخواستی همون موقع ببری کارشناسی.
در قولنامه هم چیزی از این که ماشین چقدر رنگ دارد نوشته نشده است.
لطفاً راهنمایی کنید که چی کار کنم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فسخ اتومبیل به علت خیار عیب برای فروشنده ارسال نمایید . سپس بلافاصله اقدام به دادخواست فسخ بیع ، به علت خیار عیب و خسارات و هزینه دادرسی اقامه نمایید . چون خیار عیب فوری است شما باید بلافاصله از زمان اطلاع اقدام به تقدیم دادخواست نمایید
موفق باشید