مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف مستاجر در اجاره مال غیر

سلام. من یک مغازه از آقای الف در پدیده ... به واسطه یکی از دوستان رهن و اجاره کردم.
پس از مدتی متوجه شدم این مغازه مربوط به آقای ب است و به خاطر روابط دوستانه کلید را در اختیار اقای الف داده است.
اقای الف از من مقداری رهن و اجاره ماهیانه گرفت و متوجه شدم که حتی طبق قوانین پدیده ... آقای ب هم نمیتوانسته مغازه اجاره بدهد.
حالا بعد از یک سال آقای الف مبلغ رهن من رو نمیده و آقای ب هم میگوید آقای الف به من پولی نداده و اگر میتونی از خود آقای الف بگیر.
تنها مدرکی که من دارم پرینت واریزی هایی است که برای الف انجام دادم و یک فقره چک ضمانت هم به ایشان دادم.
و این که پدیده ... گفته اگر نیاز داشتی ما میتوانیم یک نامه به جهت صحت این موضوع ارائه بدهیم.

لطفا بفرمایید راهکار چیست؟ میتونم شکایت کنم؟ از کی شکایت کنم؟ مدارک من قابل استناد است؟ نتیجه میگیرم؟

ممنون بزرگواران

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، به طرفیت دو نفر، دادخواست تقدیم کن