مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مال غیر

سلام، بنده مستاجر منزلی هستم که دو سال پیش در طی دو قرارداد یک سال اول و یک سال دوم در مشاور املاکی با طرفیت کسی که خواهر مالک بوده، قرارداد بسته ام. لذا یکی دو روز پیش شخصی تماس گرفت که خارج از ایران زندگی میکنه و به من تهمت کلاهبرداری زده و گفته از من شکایت میکنه و حکم تخلیه میگیره. بنده هم عرض کردم پول رهن 25 میلیون بهم برگردونید تا تخلیه کنم.
تهدید به شکایت و جبران خسارت و ... کرده.
آیا من حق این رو ندارم در منزلی که رهن و اجاره کردم تا پایان قرارداد بشینم و زمانی که پولم را گرفتم، واحد را تخلیه کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر خواهرمالک وکالت از جانب ایشان نداشته اند مرتکب جرم شده و شما نیز میتوانید شکایت کنید .