مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام و احترام . یک ملکی را در بنگاه بصورت پیش خرید قولنامه کردیم . و در قولنامه ذکر شد اگر صاحب ملک در موعد مقرر نتوانست ملک را تحویل دهد چکی که نزد بنگاه هست را باید به ما بدهد. ولی زمانی که پیش بنگاه رفتیم ، بنگاه دار گفت شما بروید از دست من شکایت کنید تا قاضی بگوید من چک را به شما بدهم. و ما این کا را کردیم به صورت شکایت کیفری ولی در خود شکایت نوشتیم این شکایت توافقی هست و بنا به درخواست بنگاه برای ارایه چک به شکایت شده . .... و چون در قولنامه چنین چیزی ذکر نشده بود پرونده مختومه شد. حالا بنگاه دار از دست ما شکایت اعاده حیثیت کرده. میخواستم بدونم چکار باید بکنم .

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . جاي نگراني نيست . چون دادگاه مرجع تظلم خواهي عموم مردم است و شما بدون سو نيت اقدام به شكايت كرده و صرفا در تطبيق فعل مادي منهم با عنوان مجرمانه مرتكب اشتباه شديد دادگاه حكمي عليه شما صادر نخواهد كرد . ولي در خصوص چك شما بايد دادخواست حقوقي به خواسته استرداد لاشه چك به دادگاه حقوقي بديد .