مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت تخلیه

با سلام.
برای اجاره مغازه موجر درخواست چک ضمانت کرده /میخواستم از شما بپرسم تاریخ چک رو از تاریخ عقد قرارداد به مدت یکسال قید کنم مثلا اگر عقد قرارداد 1397/5/5تاریخ چک 1398/5/5 باشد. یا تاریخی که مثلا در قرارداد قید کرده که ده روز بعد از اتمام قرارداد باید تخلیه شود. و در قسمت وجه نام موجر قید شود یا عبارت بابت ضمانت تخلیه قرارداد شماره .... با تشکر

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
تاريخ چك ده روز از تاريخ اتمام موعد قرارداد قيد گردد و حتما در متن چك قيد گردد بابت تضمين تخليه قرارداد اجاره شماره مورخ در وجه موجر