مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه برای فرزند مادر ایرانی

با سلام.
من پدرم اتباع و مادرم ایرانی هستند.
برای صدور شناسنامه درخواست دادم. اما من پدرم مقیم ایران نیستند و تنها مدرکی که ازشون دارم کارت اقامتی که مال زمان ایی که ایران بودند، هست. به من گفته شده پدر برای انگشت نگاری باید باشه و مدرک اصلی اش هم باید باشه. خب وضع من که پدرم ترک منزل کردند، چطور میشه؟ شناسنامه به ما میدن؟

پاسخ ها :

شناسنامه برای فرزند مادر ایرانی دریافت شناسنامه بدون حضور پدر شناسنامه ثبت احوال