مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب به دلیل شرکت در سایت شرط بندی

با سلام. حساب من به خاطر شرکت در سایت شرط بندی مسدود هست. به دادسرا احضار شدم بازپرس فیش حقوقی خواست و من نداشتم و سند ملکی گذاشتم. آیا امکانش هست با توجه به این که وثیقه گذاشتم حساب من از مسدودی خارج بشه؟

پاسخ ها :

رفع مسدودی حساب به دلیل شرکت در سایت شرط بندی رفع مسدودی حساب سایت شرط بندی