مشاوره حقوقی رایگان - وکیل رایگان

با سلام. میخواستم بپرسم بنده به خاطر شکایت خانومم از من احتیاج به وکیل دارم ولی اوضاع مالی خوبی ندارم. آیا میتونم از دادگاه درخواست وکیل رایگان کنم؟ خواهشا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود وکیل معاضدتی به خواهان. معرفی میشه معمولا اما بازشما یه سر به مرکز وکلا ویا واحد ارشاد دادگاه بزنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم دادگاه می تواند درخواست وکیل معاضدتی دهد و هم خودتان میتوانی به قسمت معاضدت کانون وکلا مراجعه کنید ودرخواست بدهید

فرزانه  وحيدي مقدم

فرزانه وحيدي مقدم :

با سلام.درخواست وکیل معاضدتی شرایط خاصی داره که باید از نهاد یا ارگانی مثل بهزیستی نامه معرفی به کانون وکلا رو داشته باشید یا حکم بر اعسار شما صادر شده باشد که در هر صورت تشخیص آن با کانون وکلا میباشد.در هر حال باید برای تشخیص این مسله و درخواست وکیل معاضدتی به کانون وکلای شهر خود مراجعه نمایید

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام وکیل تسخیری صرفا در موارد خاص کیفری ارجاع می دهند و دعاوی خانوادگی وکیل معرفی نمیکنند