مشاوره حقوقی رایگان - به سرقت رفتن سیم کارتم

سلام من یه سیم کارتی رو چند سال پیش گم کردم نرفتم مسدودش کنم حالا یه نفر شاکی دارم که میگه گوشی من رو دزدیدن و سیم کارتی که توش بوده بنام من بوده بعد از پیگیری ایشون حکم توقیف اموال منو گرفته بعد که این که به دادگاه مراجعه کردم گفتن رضایت شاکی رو بگیر منم رضایت شاکی رو گرفتم و نامه واخواهی دادم به دادگاه ولی جوابی به من ندادن حالا میخواستم ببینم این اموال من کی ازاد میشه شما چه راه کاری میفرمایید که زودتر این قضیه حل بشه

پاسخ ها :

محمدرضا ایروانی

محمدرضا ایروانی :

سلام
با رضایت شاکی و درخواست از رئیس دادگاه امکان رفع توقیف فراهم است
در صورت عدم پذیرش دادگاه تا زمان صدور رای و قطعیت آن چاره‌ای جز صبر ندارید

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

اگر پرونده رصایتی شد به شعبه مراجعه کن چنانجه جزای نقدی باشد پرداخت کن و رفع توقیف بزن