مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه دادرسی

با سلام و تشکر از اطلاع رسانی مفیدتون
متاسفانه طی اعتمادی به یکی از همکاران به ایشان سفته سفید فقط امضا برای ضمانت وام دادم بدون قرارداد بعد از تسویه وام سفته ها را به اجرا گذاشت به مبلغ 100 میلیون تومان در دادگاه نخستین محکوم به پرداخت شدم و در دادگاه تجدیدنظر با استفاده از کارشناس محکوم به 40 میلیون شدم الان اجراییه صادر شده هزینه دادرسی طبق 100 میلیون برای من زدند دادگاه تجدید نظر برای من 40 میلیون ثابت شده چرا باید هزینه دادرسی بیشتری پرداخت کنم؟ و هزینه وکیل طرف براساس 100 میلیون یا 40 میلیون محاسبه میشود؟
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  موحدين

فاطمه موحدين :

وقت بخیربرای عدم پرداخت هزینه دادرسی میتوان دادخواست اعسارازهزینه دادرسی باحضورسه یاچهارنفرشاهد داد
همچنین حق الوکاله وکیل طبق مبلغ اعلامی ایشان دروکالتنامه تعیین میشود