مشاوره حقوقی رایگان - جاساز مواد مخدر

سلام.
من دانشجوام و هر بار که میخوام برم دانشگاه مسیر طولانی رو باید با اتوبوس طی کنم.
امروز اتفاقی افتاد که شک کردم ممکنه راننده توی چمدون من مواد مخدر جاساز کرده باشه، اگه این اتفاق بیوفته و مامورا کشفش کنن، تکلیف من چیه؟ به سادگی بعد از سوار شدن و قبل از پیاده شدن میتونن جنسا رو جابه‌جا کنن مسافرا هم بالا روی صندلی نشستن نمیدونن تو صندوق چخبره

پاسخ ها :

جاسازی مواد مخدر چمدان جاسازی مواد مخدر مواد مخدر