مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شکایت جهت دادرسی

سلام و عرض ادب
پرونده ای حقوقی دارم که در شورای حل اختلاف مطرح شد و بعد از اعلام نظر کارشناس رسمی دادگستری و تعیین میزان خسارت (108 میلیون تومان)، پرونده را جهت دادرسی و ثبت در دادگاه تحویل گرفته و به وکیل دادم که جهت دادرسی شکایت را در دادگاه ثبت کند، من چون محل کارم شهری غیر از شهر محل شکایت هست و با وکیل تماس که میگیرم متاسفانه جواب نمیدهد، میخواستم ببینم چند روز زمان میبرد تا پرونده را از طریق دفاتر خدمات قضایی برای دادرسی در دادگاه ثبت بشود؟
امروز پانزده روز میشه پرونده را تحویل وکیل دادم
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کمی صبور باشید. وکیل حتما دادخواست را ثبت می‌کند.یک فرق وکیل با افراد عادی در همین است که وکیل با فکر و مطالعه و بررسی جوانب دادخواست کامل ثبت می‌کند و کیفیت را فد ای کمیت و تعجیل در زمان نمیکند.