مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

سلام، با وجود تعیین زمان در قرارداد بابت ارائه نقشه های عادی طراحی و نور پردازی و 3dmax های مرتبط سازنده به تعهدات خود در موارد فوق عمل نکرده است، لازم به ذکر است در مجاورت ملک بنده سازنده ساختمانی را ساخته که به طور شفاهی بنده طرح و نقشه های آنرا قبول کرده ام ولی حال به علت اختلافی که به وجود آمده در حال تخطی از برخی تعهدات خود است، چگونه میتوانم وی را وادار به انجام تعهد نمایم.

پاسخ ها :

سید علی اکبر حسینی

سید علی اکبر حسینی :

استان :

سلام
برای این موضوع باید دید که چه تعهداتی در قرارداد مشارکت سازنده دارد و چه ضمانت اجرایی برای تخلف از این تعهدات تعیین شده است؟ به یک وکیل مجرب مراجعه حضوری داشته باشید و فتوکپی مدارک‌و مستندات خصوصا قرارداد مشارکت تون رو به همراه ببرید