مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج همسر

سلام، من خارج از ایران برای مدت 24سال زندگی میکنم، همسرم به مدت 8ماه با یکی در اینترنت دوست شده و از من میخواهد جدا شود او در ایران اموالی ندارد. ایا من میتوانم او را ممنو ع خروج کنم. مهریه من 500 سکه هست

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با صدور اجراییه مهریه در دفترخانه رسمی تنظیم کننده سند ازدواجتان و اجرای آن از طریق دایره اجرایی اداره کل ثبت اسناد و املاک محل سکونتتان و درخواست ممنوع الخروجی ، همسرتان را ارائه کنید و دایره اجرایی ثبت ایشان را ممنوع الخروج خواهد کرد
موفق باشید.