مشاوره حقوقی رایگان - چرا از شاهدان اعسارم سوگند نخواستند؟!

با سلام خدا خیرتون بده وکلای عزیزی که بدون هیچ چشمداشتی جواب سوالات مردم رو میدید و ممنون از سایت وزین دادراه امروز جلسه اعسار داشتم همسر سابقم که حکم عدم سازشمون چند ماه قبل صادر شده بود با 2 شاهد من که برادر خانم جدیدم بودن اومدن اون خانم به دروغ و بدون سند مدعی بود من دو شغله م هم خبرنگارم هم راننده!! در حالیکه دروغ میگفت هیچ مدرکی هم نداشت که من چیزی دارم چون ندارم مستاجرم از شدت فشار اقتصادی حتی با دو بچه از تهران به اصفهان نقل مکان کردم. سوالم اینه مگه حرفای بدون سند خانم سابقم قاضی رو قانع کرده که از شاهدان اعسار مهریه م سوگند نخواست فقط اظهاراتشونو نوشته بود سوال کرده بود و امضاشونو گرفته بود اخه شنیدم سوگند میخوان میگم سوگند نخواستن یعنی رده اعسارم؟؟ خواهش میکنم از نگرانی درم بیارید

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام نگران نباشید اگر مدارک اعسارتون کامل تنظیم شده باشند بعضا نیازی به سوگند شاهد نیست و مطابق بخشنامه جدید ریس محترم قوه قضاییه نسبت به مهریه با عطوفت برخورد خواهند کرد

پرسشگر :

ممنونم‌از توضیحاتتون فقط نگفتید بحث های زندگی که ربطی به دادگاه مهریه نداشت از طرف اون خانم تاثیری داره تو رای؟

شارخ عطایی کشکولی

شارخ عطایی کشکولی :

دليل ميتواند اين باشد كه چون شاهدان از بستگان بوده فقط اظهارات آنان را به عنوان اماره اخذ كرده و ميتواند به آن استناد كند و جاي نگراني نيست