مشاوره حقوقی رایگان - شاهد برای رسیدگی اعسار

با سلام بنده به علت عدم توانایی در پرداخت چک دادخواست اعسار دادم و الان دادگاه جلسه رسیدگی تعیین کرده به همراه دو شاهد به علت اینکه بعد مسافت هست و چک بنده در شهر دیگری به فاصله حدود 700 کیلومتری از شهر خودم اجرا گذاشته شده و یک نفر از شهود در شهری که دادگاه واقع شده هست و دیگری همشهری خودم آیا می‌شود شاهدی که در شهر خودم هست در دفترخانه شهادتش ثبت شود و دیگری در دادگاه یا باید حتما هردو در جلسه حضور داشته باشند؟ باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آری قطعا باید حاضر شوند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
شما میتوانید به دلیل مسافت و دوری راه از دادگاه درخواست بدهید که شهادت شهود در شهر خودتان استماع کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید در جلسه حاضر شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر ‌دو شهود باید در جلسه دادگاه حاضر شوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
باید در جلسه رسیدگی حاضر شوید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.خیر الزاما باید شهودی که معرفی کرده اید را دردادگاه حاضرنمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ بایستی در جلسه رسیدگی حضور پیدا کنند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر دو شاهد باید حضور داشته باشند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر شهادت باید نزد مقام قضایی باشد لذا هر دو باید حاضر شوند

عارف قطره سامانی

عارف قطره سامانی :

سلام
هر دو شاهد باید در جلسه ی رسیدگی حاضر باشند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال به کرات پرسیده شده است و به این سوال به شکل کامل پاسخ داده شده است .

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

خیر شهادت بایستی در نزد مقامات قضایی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال برای سومین بار تکرار شده است . اشاره شد که مسافت تعیین کننده حضور یا عدم حضور متداعیین نمی باشد و در قانون و مقررات به این امر اشاره ای نشده است . بنابراین شما بایستی حضور بهم رسانید و شاهدین نیز باشند .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله قطعا در جلسه باید حاضر باشند در غیر این صورت اعسار شما رد خواهد شد

سجاد  كريمي

جناب آقای سجاد كريمي :

با سلام ، شاهد باید در جلسه حاضر شود تا در صورت نیاز و ابهام توسط قاضی در مورد محکوم علیه و وضعیت مالی و تمکن یا عدم تمکن وی ، از او سوال شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای پذیرش درخواست اعسار حضور هر دو شاهد در مرجع رسیدگی ضروری است و باید از وضعیت مالی شما اطلاعات کافی داشته و بتوانند حضورا به سوالات قاضی پاسخ بدهند.

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
اگر دادگاه حضور هر دو را در ابلاغیه درج نموده است، هر دو باید در دادگاه حاضر شوند و شهادت بدهند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است حاضر شوید و یا درخواست نیابت جهت استماع شهادت شهود در شهر محل سکونت خود کنید

فاطمه طباطبایی نیک

سرکار خانم فاطمه طباطبایی نیک :

سلام اصولا برای اینکه تبانی بین شهود صورت نگیرد شهود را همزمان باید معرفی و حاضر کنید.