مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه

سلام، مستاجر مغازه چند ماهه اجاره نداده و مبلغ بدهکاری اش از پول رهن بیشتر شده، من ازش یک چک ضمانت تخلیه در وجه حامل دارم، ایا میشه اجاره های عقب افتاده رو از این چک وصول کرد؟ مبلغ رهن کم هست و بدهکاری مستاجر بیشتر از رهن، ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بستگی دارد چک را جهت ضمانت تخلیه فقط دریافت کرده باشید یا به جهت اجاره معوقه هم باشد. در حالت دوم میتوانید و در حالت اول فقط جهت عدم تخلیه در موعد مقرر میتوانید روی چک اقدام کنید.