مشاوره حقوقی رایگان - سلام یه ابلاغیه برام اومده. لطفا راهنماییم کنید

داير بر: دسترسی غير مجاز ، پرونده در مسير تحقيقات قرار گرفت، با توجه به گزارش مرجع انتظامی و اينکه نتيجه آی پی دسترسی غير مجاز به صورت اشتراکی در اختيار چندين نفر قرار گرفته است که
با توجه به گزارش مرجع انتظامی دليلی بر انتساب بزه به هيچ يک از مالکين آی پی به نحو متقن وجود ندارد لذا نظر به فقدان ادله كافي براي
ا به ماده 265 قانون آيين دادرسي كيفري مصوب 1392 و اصالحات بعدي قرار منع احراز انتساب جرم و حاكمّيت اصل كّلي برائت مستندً
تعقيب متهم صادر و اعلام مي گردد؛ قرار صادره به موجب بند الف ماده 270 و 271 قانون مار الذكر ظرف مهلت ده روز از تاريخ ابلاغ به
تقاضاي شاكي قابل اعتراض در دادگاه كيفري دو شهرستان تهران است.
دفتر، مقرر است پرونده برگشماري، در اجراي ماده 92 ، 267 قانون اخير الذكر امروز به نظر دادستان محترم برسد؛ در صورت موافقت
دادستان محترم به طرفين ابلاغ، پس از مضي مّدت قانوني و قطعّيت قرار از آمار كسر و بايگاني شود؛ در صورت اعتراض به قرار از سوي
شاكي جهت رسيدگي با حفظ بدل به مرجع صالح ارسال گردد.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
شما اگر شاکی هستید ،متهم تبرئه شده و اگر متهم هستید تبرئه شدید از بزه انتسابی