مشاوره حقوقی رایگان - تهدید کردن نامزدم که من با مردی رابطه نامشروع داشتم

سلام خسته نباشید ، من دو سال و ده ماه هست که نامزدم ؛ نامزدم پسرعمه من هستش سال اول نامزدیمون خیلی خوب بود ولی سال دوم نامزدی که باهم به خانه پدری نامزدم رفته بودیم متوجه خیانت نامزدم شدم که هرروز با چند دختر است. من خودم به او اخطار دادم ولی باز کار خودش را انجام داد با پدر و مادرم صحبت کردم باز نشد با مشاور صحبت کردم بازم نشد. تا اینکه اردیبهشت 99 آخرین باری بود که دیدمش و رفت تهران من در همدان زندگی میکنم و اون در تهران حدود چهار ماه نه به من زنگ زد نه پیام داد نه اومد به خونه پدری من بعد کلی تماس از طرف پدرم بعد 5 ماه تنها اومد نه پدرش اومد نه مادرش اومد خونه ما به جای معذرت خواهی دعوا کرد گوشی منو شکست و پدرم و منو مادرمو فحش داد دوباره رفت و موند و یکماه پیش با پدرش و مادرش اومدن نشستن تا من به شوهر عمم که میشه پدرشوهرم گفتم میشه باهاتون حرف بزنم شروع کرد به فحاشی و داد و بیداد پدر منو زد مادرم رو فحش دادن و بعد از کلی دعوا با اینکه زنگ زدیم به پلیس رفتن .
من تو این مدت که نامزدم منو ول کرد عاشق یکی از همشهریام شدم و بعد از گذشت چند ماه هردو عاشق هم شدیم به حدی که اصلا نمیتونستیم از هم جدا بشیم ولی اصلا باهم رابطه نداشتیم فقط عکس و فیلم برا هم ارسال میکردیم من این موضوع رو به مادرم و دایی بزرگم گفتم و دایی من کامل نه ولی جزیی به پدرم توضیح دادن که یه پسرس منو میخواد و منم اونو میخوام چند روز پیش نامزدم از بالای در پرید داخل حیاط ما و مادر منو درحدی زد که دستش ترک خورده و منو جوری زد که بدنم کبود شده و موهای سرم را کشید حالا و گوشی برادرم رو دزدید و برد ولی پیراهن و کفشهاش موند اینجا نامزدم با دایی من تماس گرفتن و گفتن از رابطه من با اون پسر خبر دارن و اگه ما از شکایتمون صرف نظر نکنیم عکس ها و پیامهای ما را پخش میکند و آبروی مرا میبرد تو رو خدا بگیدچیکار کنم از استرس و ترس از آبروی خودم و اون پسر دارم میمیرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هم دیگه میایید بهترین کار انست که توافقی از هم جدا شوید تا اتفاق بداری نیافتاده