مشاوره حقوقی رایگان - افزایش 50 درصدی حقوق کارکنان در سال 98

مطابق بخش نامه هیات دولت در سال 98 و برابر بند "پ" ماده 28 قانون توسعه برنامه ششم کلیه دستگاههای اجرایی و شرکت های دولتی 50 درصد حقوق کارکنان خود را از اول اسفند ماه سال 98 افزایش داده است حال سوال این است که آیا قانون افزایش 50 درصدی حقوق کارکنان دولت شامل بنده که در زیرمجموعه یک شرکت 100 درصد دولتی بصورت قراردادی مشغول بکار هستم و حقوق خود را از آن شرکت دریافت می کنم ، میگردد یا نه؟

پاسخ ها :

افزایش 50 درصدی حقوق کارکنان افزایش حقوق