مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

باعرض سلام. بنده در سال 91،92سرباز مرزبانی و در منطقه عملیاتی سردشت نقطه صفر مرزی خدمت میکردم در طی یک ماموریت نیمه شب برای گذاشتن کمین برای عناصر بیگانه و قاچاقچیان از پایگاه خارج شده وبه علت تاریکی مطلق شب. شرایط جوی نامساعد و بارندگی و لغزنده بودن کوهستان و صعب العبور بودن مسیر از صخره پرت شده که باعث پارگی تاندون مچ. ماهیچه مچ. شریان اصلی مچ و همچنین عصب اولنار مچ دستم شد که باعث فلج شدن انگشت 4،5دستم شد آیا با وجود صورتسانحه. مدارک بیمارستان و کمیسیون 140 استان ارومیه که به جانبازی بنده رای داده اند در کمیسیون 140به بنده جانبازی میدهند.

پاسخ ها :

نشاط  حبیبی قبادیان

نشاط حبیبی قبادیان:

طبیعتا باید مدارک بیمارستان ورای کمیسیون 140 مشاهده شود.با بنده تماس بگیرید تاپس از ملاحضه آرا بتوانم راهنمایی دقیق تری ارائه دهم.09124958791